Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante! Un bărbat fără permis a intrat cu mașina neînmatriculată într-un motostivuitor parcat! Două persoane rănite (VIDEO)

ro

21 Aug, 2023 10:54 1213 Marime text
Sursă foto: Facebook/Polițiștii au umor
  • Ieri, 20 august 2023, în jurul orei 18.30, un bărbat în vârstă de 26 ani, din comuna Cudalbi, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din comuna Cudalbi, către comuna Costache Negri, s-a angajat într-o depășire neregulamentară (a încălcat marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe sensul opus de mers și ulterior pe acostament, unde a intrat în coliziune cu un motostivuitor care era parcat regulamentar.
 
Ieri, 20 august 2023, în jurul orei 18.30, un bărbat în vârstă de 26 ani, din comuna Cudalbi, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din comuna Cudalbi, către comuna Costache Negri, s-a angajat într-o depășire neregulamentară (a încălcat marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe sensul opus de mers și ulterior pe acostament, unde a intrat în coliziune cu un motostivuitor care era parcat regulamentar, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Galați.
 
În urma impactului, conducătorul auto și pasagera din dreapta față, o femeie în vârstă de 24 ani, au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență din Galați.
 
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere suspendat, iar plăcuțele de înmatriculare  montate pe autovehiculul implicat în accidentul rutier aparțin unui alt autovehicul.
 
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, a încheiat sursa citată.


Sursă video: Facebook/Polițiștii au umor



Citește și:
Județul Constanța: Minor rănit în urma unui accident provocat de un șofer beat în Hârșova
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii