Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la fața locului Persoane prinse sub pietre, la Nicolae Bălcescu! Un bărbat a murit iar altul este rănit grav. Intervine elicopterul SMURD (FOTO+VIDEO)

ro

06 Mar, 2023 13:31 8904 Marime text


  
UPDATE 4 

ISU Dobrogea a făcut precizări despre tragicul eveniment.

 În această după amiază, după ora 13:00, am fost solicitați prin apel la 112 este intervenim în localitatea Nicolae Bălcescu, acolo unde două persoane au fost surprinse sub un morman de pietre.

 La fața locului a fost alocate rapid o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, containerul multirisc, elicopterul SMURD, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță din cadrul SAJ Constanța.

Colegii mei au scos rapid cele două persoane de sub pietre. Din nefericire o persoană a fost scoasă în stare de inconștiență, fiind declarată ulterior decedată la fața locului, iar cea de a doua persoană a fost asistată medical la fața locului, fiind ulterior transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Constanța., au transmis reprezentanții ISU Dobogea. 



UPDATE 3 

În cursul zilei s-a primit un apel prin 112 pentru un accident în Nicolae Bălcescu. La locul solicitării s-a deplasat un SMURD B, elicopterul Smurd și un echipaj SAJ B2. A fost găsită o persoană decedată și un una cu un traumatism cranio cerebral grav, care a fost transportată de elicopter la Spitalul Județean., a precizat medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 


UPDATE 2 

În jurul orei 14.30, elicopterul Smurd a plecat de la locul solicitării. 





UPDATE 1

O persoană a fost transportată la spital cu politraumatisme cu elicopterul smurd, a doua persoană a fost declarată decedată., au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Facem precizarea că ambele persoane sunt de sex masculin. 



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în localitatea Nicolae Bălcescu. 

Din primele informații este vorba despre două persoane surprinse sub pietre.

Ar fi vorba despre un camion încărcat cu pietre, care s-ar fi basculat și încarcatura ar fi căzut peste doi bărbați.

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Intervine Detașamentul Medgidia cu 1 ASAS, 1 descarcerare, 1 SMURD B2, 1 container multirisc Detașamentul Fripis.La eveniment intervine și elicopterul Smurd. 


Este posibil ca o victimă să fie decedată., informează medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa





 

Citește și: Cum s-a produs accidentul de la Nicolae Bălcescu? Ce greșeală a fost fatală pentru unul din muncitori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii