Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Festivitate de deschidere a anului universitar 2022-2023 la Universitatea Ovidius Constanța (GALERIE FOTO +VIDEO)

ro

30 Sep, 2022 11:02 2823 Marime text

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 la Universitatea Ovidius Constanța are vineri, 30 septembrie 2022, în Campusul universitar, Corp A, Aleea Universității, nr. 1. 

Potrivit reprezentanților Universității Ovidius Constanța, la festivitate participă  reprezentanți ai conducerii UOC, alături de reprezentanți ai instituțiilor publice locale și județene.


La eveniment este prezent și primarul Vergil Chițac. 

Statuile din curtea Universității ilustează tineri. La eveniment este prezent și prefectul Silviu Coșa.Evenimentul debutează cu intonarea imnului național. 

Rectorul Dan Marcel Iliescu ține un scurt discurs. 

Am reușit să reobținem calificativul grad de încredere ridicat din partea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul SIperior,  poziție pe care am avut-o și am pierdut-o în evenimete de care nu ne place să ne aduce aminte. Este o poziție care înseamnă cea mai înaltă certificare pe care o poate primi o instituție de profil. În același context, pentru prima dată în cei 30 de ani de existență a Univeersității noastre, am acreditat cu acelși calificativ de excelență Școala Doctorală a UOC. , a spus cu mândrie Rectorul Dan Marcel Iliescu . 


 Prefectul spune ca este mândru ca se afla aici. Și le-a dat un sfat studenților:învățați! 

 Meseria voastră este sa învățați! Aceasta este obligația voastră azi! Mulțumim și cadrelor didactice pentru eforturile depuse., a spus prefectul Silviu Coșa. 


În cadrul evenimentul a luat cuvântul și primarul Chițac. 

Deschidem noul an universitar cu ambiții uriașe!


Este prezent și Stelian Gima, vicepreședintele CJC. El a declarat că acest moment este unul unic, plin de satisfacție.

 Universitatea Ovidius deține un valoros corp profesoral. Elevul trebuie să învețe mai mult decât i se preda. Este foarte important sa studiați încontinuu. Vă transmit un gând bun tuturor studenților., le-a transmis Gima studenților. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii