Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Accident rutier spectaculos pe strada Democrației din Constanța. O țeavă de gaze, fisurată. Incredibil cum a fost surprins șoferul după accident (galerie foto+video)

ro

01 Jan, 2019 14:40 4438 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe strada Democrației din municipiul Constanța.
 
Potrivit IPJ Constanța, în data de 01.01.2019, ora 08.30 un bărbat de 36 de ani a condus un autoturism pe str. Democraţiei din Constanţa, dinspre str. Vârful cu Dor către str. Comarnic.
 
În momentul în care a ajuns la intersecţia cu Aleea Piersicului, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staţionat, iar în urma coliziunii a fost proiectat către înainte în gardul unui imobilul.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.
 
Din cauza accidentului, o țeavă de gaze a fost fisurată și a fost soliciutată intervenția pompierilor.
 
”La accident a intervenit Detașamentul Port cu o autospecială cu 5 subofițeri pentru asigurare măsuri PSI deoarece se rupsese o conductă de gaz” – au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.
 
 
Potrivit martorilor, după accident șoferul implicat s-ar fi dezbrăcat complet de haine și se plimba pe stradă.
 
Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit sustinerilor familiei, bărbatul, in cauza in ultima perioadă ar fi dezvoltat probleme psihice. În prezent se află la spital pentru investigații medicale.
 
​S-a întocmit dosar penal pentru accidentul rutier. Masurile se vor lua în cursul cercetărilor, după lămurirea situației psihice a bărbatului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii