Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Persoane dispărute sau urmărite, depistate de polițiști

ro

04 Nov, 2023 12:32 745 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Direcţia de Investigaţii Criminale organizează și coordonează activitatea de localizare și prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor și a persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.
 
Direcţia de Investigaţii Criminale organizează și coordonează activitatea de localizare și prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor și a persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Astfel, în perioada  1 - 31 octombrie 2023, în urma activităților de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situația a 284 de persoane urmărite la nivel național. Dintre acestea, 207 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 39 aveau mandate de arestare preventivă.
 
Totodată, au fost depistate 18 persoane care aveau emise mandate europene de arestare,  pentru 15 persoane fiind dispuse sentințe penale de internare în unități medicale de specialitate.
 
De asemenea, în luna octombrie, în urma activităților desfășurate de către polițiștii de investigații criminale, au fost depistate 1.418 persoane dispărute, 918 fiind minore, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Poliția Română: Arestați pentru trafic de droguri de risc și mare risc (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii