Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iași Bărbat accidentat mortal în timp ce mergea pe stradă! Șoferul a fugit de la fața locului

ro

09 Dec, 2023 19:08 1073 Marime text
Politia. Foto cu rol ilustrativ: IPJ IașiLa data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 07:10, polițiștii Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană se află căzută în afara părții carosabile pe raza localității Moțca.

Potrivit IPJ Iași din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că accidentul s-a produs pe DN 28 A, pe raza localității Moțca, constând în aceea că o autoutilitară ar fi acroșat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă.

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit identitatea persoanei în cauză, un bărbat în vârstă de 49 de ani din com. Moțca. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale iar ulterior a decedat.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 62 de ani din jud. Iași. Polițiștii l-au reținut pe conducătorul auto pentru 24 de ore iar astăzi, 9 decembrie a.c., Judecătoria Pașcani a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Iași.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” .

Citește și: 

Șofer beat și drogat implicat într-un accident rutier pe bulevardul Tomis din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii