Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Giurgiu Bărbat rănit în incendiul ce i-a mistuit locuința! De la ce a pornit focul (GALERIE FOTO)

ro

05 Jan, 2024 09:17 724 Marime text
Sursa foto: ISU GiurgiuUn bărbat, în vârstă de 51 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței în urma unui incendiu violent ce a izbucnit în locuința sa din județul Giurgiu. 

Potrivit ISU Giurgiu, evenimentul s-a produs, ieri după-amiază, în localitatea Puieni. Cel mai probabil, bărbatul a folosit benzină atunci când a aprins focul în sobă.

„Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la un spital din capitală. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca, Stației Colibași și Detașamentului Giurgiu, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă“ - au mai precizat reprezentanții ISU Giurgiu. 


Aceștia au constatat faptul că locuința ardea generalizat, pe o suprafață de aproximativ 130 mp. Pompierii au reușit să protejeze casa vecinilor, fiind afectate doar trei geamuri termopan.

„Reamintim faptul că benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite pentru aprinderea focului în sobă. Acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii violente. De asemenea, nu trebuie folosite alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba“ - au mai precizat reprezentanții ISU Giurgiu.

Citește și: 

Tragedie, în localitatea Prundu, județul Giurgiu. Un bărbat, de 67 de ani, și-a pierdut viața într-un incendiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii