Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Gheparzii de fier“. Trageri cu arme în proximitatea bazei militare Bemowo Piskie (galerie foto)

ro

03 Nov, 2021 12:37 1210 Marime text

Ieri, „Gheparzii de fier“ au desfășurat ședințe individuale de tragere, atât cu pușca automată, cât și cu pistolul, în poligonul din proximitatea bazei militare Bemowo Piskie.
 
Obiectivele acestor ședințe au fost atinse cu succes de către militarii dobrogeni.
 
În următoarele șase luni, aceștia vor participa, sub comanda operațională a Comandamentului Forțelor Întrunite, în cadrul Grupului de Luptă, din Polonia, pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate, în flancul nord-estic al alianței NATO, alături de partenerii americani, britanici, croați și polonezi, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.
 
Iată postarea realizată pe facebook a Comandamentului Forțelor Întrunite:
 

„Asupra obiectivului, FOC!
 
“Gheparzii de fier” au participat, marți 2 octombrie, la primele ședințe de tragere cu armamentul individual, de la sosirea în Polonia. Militarii dobrogeni au executat ședințe de tragere, atât cu pușca automată calibru 5,45 mm, cât și cu pistolul calibru 9 mm. Activitatea s-a desfășurat în poligonul din proximitatea bazei militare Bemowo Piskie, unde artileriștii antiaerieni dobrogeni au atins toate obiectivele ședințelor individuale de tragere, obținând astfel calificative foarte bune.
 
Pentru următoarele șase luni, militarii români vor participa, sub comanda operațională a Comandamentului Forțelor Întrunite, în cadrul Grupului de Luptă, din Polonia, pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate, în flancul nord-estic al alianței NATO, alături de partenerii americani, britanici, croați și polonezi, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.“

 
Sursă foto: facebook/Comandamentul Forțelor Întrunite
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii