Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest emoţionant Slujbă pentru victimele accidentului de la Topraisar soldat cu doi morţi şi 20 de răniţi (galerie foto)

ro

19 Jan, 2020 01:04 9574 Marime text
Ieri, la îndemnul preotului paroh Vasile Bobaru, împreună cu preotul Mihai Popa și preotul diacon Andrei Vasile, s-a mers la locul accidentului din Topraisar, în urmă căruia si-au pierdut viața două persoane, iar alte 20 au fost rănite.

Acolo unde a murit atunci Mihaela, în vârstă de 17 ani, și Ion, în vârstă de 37 ani, pentru pomenirea lor a fost făcută o slujbă.

Totodată s-au făcut rugăciuni și pentru cei răniți în teribilul accident.

Dumnezeu să-i ierte pe cei răposaţi, iar pe cei vii să-i întoarcă sănătoşi la casele lor, se arată în mesajul preoţilor, transmis în timpul slujbei.

Reamintim că în dimineaţa zile de 15 ianuarie a avut loc un grav accident rutier la ieşire din Topraisar, către Constanţa.

 
La ora 8:50, pe ruta Negru Vodă - Constanţa, şoferul unui microbuz, supraaglomerat cu pasageri, a pierdut controlul volanului şi a ajuns în câmp, după care s-a răsturnat.

Dat fiind faptul că erau 21 de pasageri în microbuz, capacitatea fiind depăşită, şase dintre ei se aflau în picioare.

20 de persoane au ajuns la spital, iar alte două au fost declarate decedate. Este vorba despre Mihaela, o tânără de doar 17 ani care s-a stins sub fiarele microbuzului, şi un bărbat de 37 de ani, de loc din General Scărişoreanu.  

Carosabilul acoperit de polei a dus la pierderea controlului direcţiei de mers, iar şoferul microbuzului nu a mai putut stăpâni vehiculul. Toţi răniţii au fost luaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale.  
 
Sursa foto: /Facebook/BisericaTopraisar+IPJ Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii