Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt din hala unei societăți comerciale. Patru persoane reținute de polițiști (GALERIE FOTO)

ro

10 Jul, 2022 10:39 1319 Marime text
Percheziții. Foto: IPJ IașiLa data de 09 iulie a.c., poliţiştii Secției nr. 4 Poliție Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza orașului Podu Iloaiei, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii furt calificat.

Potrivit IPJ Iași, cele 4 persoane bănuite de comiterea faptei au fost reținute și introduse în Arest.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 05/06 iulie a.c., patru bărbați ar fi pătruns prin efracție, într-o hală metalică a unei societăți comerciale, din mun. Iași unde erau depozitate materiale de construcții, de unde ar fi sustras mai multe pachete de gresie porțelanată și plăci de marmură, prejudiciul reclamat fiind de 15.500 lei.
În urma percheziţiei, a fost identificat și recuperat întregul prejudiciu.
De asemenea, cei 4 bărbați au au fost conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, au fost reţinuţi de poliţiştii Secției nr. 4 Poliție Iaşi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arest“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Iași.

La data de 10 iulie a.c., cei patru reţinuți urmează să fie prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de lângă Judecătoria Iaşi.
La activități au participat și polițiști ai Poliției Orașului Podu Iloaiei și Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi și I.J.J. Iași.
Cercetările continuă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii