Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundatii-fantoma strang bani pentru diverse institutii!

ro

16 Dec, 2009 01:35 1710 Marime text
fundatii.jpgFundaţia Umanitară „Maurice - Contin", care declară că strânge bani pentru Centrul de Îngrijire Poarta Albă, nu a încheiat niciun protocol cu Direcţia de Asistenţă Socială Constanţa.

Ca la fiecare sfârşit de an, la uşile constănţenilor bat diverse persoane care pretind că adună bani în scopuri caritabile. Cum Crăciunul se apropie, iar astfel de acţiuni au început să apară, deja s-au înregistrat şi primele sesizări la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (DGASPC).

Mai multe persoane au adus la cunoştinţa DGASPC demersurile întreprinse de reprezentanţii Fundaţiei Umanitare „Maurice - Contin", cu sediul în str. Cumpenei nr. 63. Aceştia susţin că strâng bani pentru bătrânii protejaţi în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă, aflat în subordinea DGASPC Constanţa. Reprezentanţii Direcţiei se dezic însă de această acţiune.

„Facem precizarea că DGASPC nu a încheiat niciun protocol de colaborare cu Fundaţia „Maurice - Contin" şi nu au existat discuţii prealabile privind această modalitate de a strânge sume de bani. Vă informăm că ne dezicem total şi dezaprobăm această acţiune", a precizat ofiţerul de presă al DGASPC, Roxana Onea.

Am încercat să contactăm telefonic reprezentanţii Fundaţiei Umanitare „Maurice - Contin", însă, până la închiderea ediţiei, acest lucru nu a fost posibil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii