Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor din Mihail Kogălniceanu

ro

01 Apr, 2017 09:47 3476 Marime text
Poliţiştii Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au fost nevoiţi în această noapte să facă uz de armamentul din dotare pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale oamenilor legii.

Potrivit anchetatorilor, la data de 01.04.2016, in jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au utilizat armamentul din dotare pt a opri un autoturism cu numere provizorii care nu a oprit la semnalelor regulamentare ale polițiștilor. Polițiștii au tras 12 cartușe, reușind oprirea autoturismului in localitatea Pantelimon, judetul Constanţa.

Din autoturism au coborât 6 persoane, care au fost imobilizate și conduse la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale. Din primele cercetări a reieșit faptul că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice și avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Șoferul are 27 de ani, este din Constanța, iar pasagerii, două fete și trei băieți, din Constanța și Plopeni judeţul Constanţa..

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii