Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant şi percheziţii soldate cu trimiteri în judecată. Ce făceau trei bărbaţi în Tulcea

ro

10 Apr, 2017 09:10 2116 Marime text
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au finalizat cercetările într-un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri.
 
Aşadar, pe 5 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea și procurorul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au sesizat instanța de judecată cu privire la trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani, din Tulcea și Galați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc.
 
Cei trei bărbați, în perioada 2016-2017, au efectuat operațiuni ilicite cu substanțe cu proprietăți psihoactive, în sensul procurării și comercializării de substanțe interzise către dealeri și către consumatorii din municipiul Tulcea.
 
La data de 30 ianuarie 2017, polițiștii antidrog au organizat un flagrant cu  sprijinul structurii de poliție rutieră din cadrul Poliției MunicipiuluiTulcea, fiind identificat bărbatul de 27 ani, care deținea în autoutilitară cantitatea de 217,62 gr. fragmente vegetale, cumpărate de la un bărbat de 26 ani din Galați. Pe 13 martie 2017, au fost efectuate percheziții la locuințele folosite de cei trei tineri, ocazie cu care au fost identificate diverse substanțe cu proprietăți psihoactive.
 
Cei trei tineri au fost trimiși în judecată în stare de arest preventive, fiind confiscate sumele de bani dobândite din vânzarea produselor cu efecte psihoactive. 


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii