Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant! Contrabandă cu motorină la Constanţa. Ce spun poliţiştii

ro

17 Sep, 2017 12:37 3562 Marime text
Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi și ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane, bănuite de contrabandă cu motorină.

Astfel, un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Rasova, județul Constanța, ajutat de alți doi, ambii de 17 ani, au fost depistați transportând cu o autoutilitară 1.660 de litri de produs petrolier, depozitat în recipiente de tablă și plastic.

Din cercetări a rezultat faptul că respectiva cantitate de motorină ar fi fost sustrasă din navele ce tranzitează fluviul Dunărea.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara avea aplicate numere de înmatriculare false.

Întreaga cantitate de motorină, autoutilitara cu care a fost efectuat transportul, precum și bunuri în valoare de 13.970 de lei și 500 de lei au fost indisponibilizați.

Conducătorul auto a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii