Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie violată "într-o zonă întunecată" a orașului. A fost oprită pe stradă și amenințată că va fi ucisă dacă se opune

ro

23 Jan, 2023 12:43 9096 Marime text
foto: Pexels
O femeie de 66 de ani a fost violată, după ce a fost ameninţată cu un cuţit de către un bărbat. 

O femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroşani, a fost abordată de către un bărbat, care sub ameninţarea unui cuţit şi sub ameninţarea cu moartea, a condus-o forţat pe strada Ştefan Octavian Iosif din municipiul Petroşani., transmite IPJ Hunedoara. 


 
Oficial de la IPJ Hunedoara 


 ”La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroşani, a fost abordată de către un bărbat, care sub ameninţarea unui cuţit şi sub ameninţarea cu moartea, a condus-o forţat pe strada Ştefan Octavian Iosif din municipiul Petroşani, unde, într-o zonă întunecată, a întreţinut cu aceasta relaţii sexuale”, a precizat IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă, de luni.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Municipiului Petroşani l-au depistat şi identificat pe autorul faptei, acesta fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroşani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de arestare preventivă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii