Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Escrocii nu se potolesc Femeie din Constanţa, înşelată prin metoda „Accidentul“

ro

03 Jun, 2015 00:00 1511 Marime text

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, duminică seara, de o femeie în vârstă de 59 de ani, din Constanţa despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, a fost apelată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi avocatul fiului său. Persoana i-a spus că acesta ar fi provocat un accident rutier, motiv pentru care i-a solicitat suma de 10.000 de lei pentru a nu i se întocmi dosar penal.

După ce a fost apelată de mai multe ori, în jurul orei 21.00, victima s-a întâlnit cu o femeie, căreia i-a dat suma de 1.600 de lei, două lănţişoare şi o verighetă, toate din aur, însumând aproximativ 8 grame. Ulterior, victima a realizat că a fost înşelată, sesizând poliţiştii Secţiei 4, care au demarat o anchetă în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.
 
De asemenea, ieri, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în cursul nopţii, a fost apelat telefonic de o persoană care s-a recomandat a fi fiul său și care i-a transmis că a provocat un accident rutier soldat cu vătămarea unei femei și, pentru a scăpa, trebuie să plătească 20.000 de lei unui avocat, pe care i l-a și dat să vorbească la telefon. Bărbatul a realizat însă că este posibil să fie vorba despre o înşelăciune, şi-a contactat fiul şi nu a dat curs solicitării persoanei necunoscute.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii