Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fată de 16 ani decedată într-un cumplit accident în județul Neamț! Alte patru persoane, rănite (GALERIE FOTO)

ro

19 Sep, 2023 18:04 1844 Marime text
ISU NeamtO fată de 16 ani a murit în această după amiază într-un accident rutier în comuna Gherăești, sat Tețcani, pe E85 în județul Neamț. 

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, la ora 16:41 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85 - DN 2 în localitatea Tețcani din comuna Gherăești. 

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea,  o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Roman și trei echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman. 

Foto: ISU NeamtÎn evenimentul rutier au fost implicate două autoutilitare, un autoturism și un TIR.

„În urma impactului trei persoane au rămas încarcerate, una în autoutilitară și două în autoturism.
Cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare,  pompierii au acționat pentru scoaterea celor trei victime (conducătorul autoutilitarei și două pasagere).
Toate cele trei victime au fost scoase din autoturisme. O fată de 16 ani, pasageră în autoturism prezenta semne incompatibile cu viața. 
O femeie de 40 de ani și doi bărbați de 20 și 48 de ani au fost preluați de echipajele medicale și transportați la CPU Roman. 
Un alt bărbat de 39 de ani a  primit îngrijiri medicale la locul evenimentului dar a refuzat transportul la spital“ - au mai precizat reprezentanții ISU Neamț

Citește și: 

Mai multe persoane rănite într-un accident rutier în județul Mureș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii