Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familie cu un copil, rămasă blocată cu masina în zăpadă! (VIDEO)

ro

26 Nov, 2023 21:53 1697 Marime text

Familie cu un copil, rămasă blocată cu masina în zăpadă, salvată de jandarmii vâlceni! 

Astăzi, în jurul orei 15:00, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Brezoi au intervenit eficient pentru a ajuta o familie care rămăsese înzăpezită cu mașina pe un platou din comuna Perișani, județul Vâlcea, informează reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vâlcea.

Jandarmii vâlceni au observat un autovehicul ieșit de pe partea carosabilă, imobilizat în zăpadă. Cei doi adulți, un bărbat și o femeie, depuneau eforturi pentru a-și elibera mașina din nămeti, dar lipsa uneltelor adecvate îi împiedica să-și continue călătoria. Condițiile meteorologice dificile, cu viscol puternic, au complicat misiunea lor, iar încercările timp de aproximativ 30 de minute nu au avut succes.

Jandarmii au intervenit eficient, oferindu-le ajutorul necesar pentru a-și scoate autovehiculul din zăpadă.

Într-un dialog ulterior, membrii familiei au dezvăluit că au ales să viziteze comuna Perișani pentru a se bucura de peisajul de iarnă și de zăpadă, în compania fiului lor în vârstă de 6 ani. Nu și-au imaginat că vor întâmpina astfel de dificultăți și au promis că vor acorda o atenție sporită în viitor alegerii locurilor de oprire, în încercarea de a evita situații neplăcute.


Menționăm că membrii familiei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au putut să-și continue călătoria în siguranță.

Jandarmeria Vâlcea îndeamnă la responsabilitate și precauție în deplasările pe drumurile publice, cu precădere în condiții meteorologice dificile, și reafirmă angajamentul de a interveni pentru asigurarea siguranței cetățenilor, mai punctează IJJ Vâlcea. 





foto: IJJ Vâlcea


Citește și:

Efectele vântului puternic în ConstanțaCopaci căzuți, stâlpi de iluminat prăbușiți și mașini avariate (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii