Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familie cu șapte copii implicată într-un accident rutier în județul Bacău (GALERIE FOTO)

ro

24 Aug, 2023 08:29 1140 Marime text
Sursa foto: ISu BacauUn TIR, un microbuz și o autoutilitară au fost implicatre în această dimineață într-un accident rutier în zona localității Hârja, județul Bacău.

Potrivit ISU Bacău, șoferii de pe TIR și autoutilitara nu au necesitat ingrijiri medicale.

În microbuz se afla o familie 2 adulti si 7 copii.

„Ambulanța SMURD a preluat mama și se deplaseaza spre spital, iar o ambulanță SAJ a preluat tata cu 3 copii și se deplaseaza spre spital. În autospeciala ATPVM (pentru transport victime multiple) se afla ceilalti 4 copii“ - au mai precizat reprezentanții ISU Bacău.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, circulația este oprită temporar pe DN 11 Onești – Târgu Secuiesc, în zona localității Hârja, județul Bacău.

Potrivit Infotrafic, în urma coliziunii, trei persoane sunt evaluate medical la fața locului pentru a se stabili dacă leziunile suferite impun transportul la spital. 

Citește și: 

Șeful Poliției Rutiere Constanța, adjunctul IPJ Constanța și șefii de la Poliția Mangalia și Vama Veche, demiși din funcție după tragedia rutieră de la 2 mai (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii