Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie puternică într-un bloc din București! Un bărbat, grav rănit. Zeci de locatari, evacuați (GALERIE FOTO)

ro

05 Jun, 2023 13:30 1267 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU BIFO explozie violentă a avut loc astăzi într-un bloc de locuințe din București. Potrivit ISU București-Ilfov deflagrația nu a fost urmată de incendiu și s-a produs un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Răcari.

Din interior a fost scoasă o victima (prinsa sub o placa de beton). Este vorba despre un bărbat care a fost preluat conștient de echipajul SMURD. 

„În urma exploziei, numeroase elemente de constructie au fost dislocate (usi, ferestre, zidarie). La fața locului au acționat cinci autospeciale de stingere, SMURD, Descarcerare, Detasamentul Special de Salvatori. Sunt înregistrate pagube și la etajul 3. Victima extrasă din apartament este un barbat in varsta de 84 de ani, care prezinta arsuri. Acesta a fost intubat si transportat la Spitalul Bagdasar Arseni“ - au mai precizat reprezentanții ISU B-IF.


Au fost evacuați aproximativ 30 de locatari.

Salvatorii au solicitat sprijin de la Inspectoratul de Stat in Constructii pentru a realiza o evaluare a structurii de rezistenta a cladirii.

Citește și: 

Un autoturism a explodat într-o staţie de alimentare! Operatorul stației de doar 26 de ani, a murit (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii