Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment șocant în Bistrița! Cazul unei femei care se deplasa printr-un pasaj subteran

ro

07 Nov, 2023 08:50 776 Marime text
Bănuit de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, identificat și reținut pentru 24 de ore, de polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița

În seara de 6 noiembrie a.c., în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 32 de ani, din Nimigea, cercetat pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în dimineața de 29 octombrie a.c., acesta ar fi lovit-o pe o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pietonal din Bistrița, iar după ce aceasta ar fi căzut, ar fi pipăit-o și atins-o în zone intime.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Investiții Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.



Citește și:

Incident violent în trafic! O șoferiță a fost rănită. Ce s-a întâmplat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii