Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment organizat în contextul Zilei Pompierilor din România! Porți Deschise „În haine de Pompier“, la Detașamentul de Pompieri Constanța-Palas (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

12 Sep, 2022 10:31 1633 Marime text
Imagine de la eveniment Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța desfășoară luni, 12 septembrie 2022 activitatea Porți deschise- „În haine de Pompier“, ce are loc la Detașamentul de Pompieri Constanța-Palas.

Activitatea cuprinde prezentarea personalului și a tehnicii de intervenție, demonstrații pentru stingerea incendiilor, prezentarea Centrului de formare și pregătire în descarcerare și Asistență Medicală de Urgență, prezentarea Poligonului de pregătire pentru acțiuni de căutare/salvare în medii închise și o scurtă sesiune de interviuri.
Imagine de la eveniment

Se va desfășura o participare activă la manevrele executate pentru stingerea unui incendiu. Cei prezenți vor putea parcurge și un traseu de bază destinat pregătirii personalului operativ.

În jurul orelor 10.30, acțiunea a început! Evenimentul este organizat în contextul Zilei Pompierilor din România! 
Imagine de la eveniment
13 septembrie-este o sărbătoare anuală care comemorează în fiecare zi de 13 septembrie Bătălia din Dealul Spirii, care a avut loc în 1848 la București între compania de pompieri condusă de Căpitanul Pavel Zăgănescu și un corp de armată al Imperiului Otoman.

șeful ISU Dobrogea, colonelul Cristian Mihail Amarandei

Mâine, 13 septembrie, sărbătorim Ziua Pompierilor din România când se împlinesc 173 de la Bătălia din Dealul Spirii și vrem în acest sens să vă facem o scurtă prezentare a elementelor în ceea ce privește personalul propriu.

Avem un modul de pregătire salvare / căutare din medii închise, centrul de formare pentru paramedici și subunitatea de intervenție cu toate capabilitățile necesare situațiilor de urgență.  a precizat șeful ISU Dobrogea. 



Imagine de la eveniment

Două colege jurnaliste au participat la simularea unui incendiu, dar și la o misiune de salvare. 


În aceste momente, este prezentată activitatea Centrului de Pregătire și Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii