Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment la Constanța Se dă startul sezonului estival dedicat ambarcațiunilor de performanță și agrement fără motor (FOTO+VIDEO)

ro

23 May, 2024 10:12 1052 Marime text


Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști si Salvamarilor din Romania anunță deschiderea sezonului estival 2024, dedicat ambarcațiunilor de performanță și agrement fără motor.
 
Evenimentul este programat pentru data de azi, 23 mai 2024, pe Plaja SUPer Beach.


 
În cadrul acestuia au loc prezentarea și defilarea ambarcațiunilor, precum și inițierea amatorilor și concursuri pe apă.
„Cu această ocazie, deschidem și activitatea noii facilități dedicate în exclusivitate, antrenamentului nautic al sportivilor paralimpici și agrementului celor cu dizabilități locomotororii”, menționează reprezentanții Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști si Salvamarilor din Romania. Gabriel Bălan, reprezentantul Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor vorbește despre plaja de aici,și face o mențiune importantă, aceea că aici nu se bea și nu se fumează.
 
Începem să ne jucam pe apă, așa cum generic s-a deschis sezonul estival la 1 mai.
 
Evenimentul este dedicat tutoror celor care vor să facă mișcare. Pe apă avem tot ce înseamnp legat de canotaj și canoe.
Ar trebui să fie sute de oameni care pe zi să iasă să facă mișcare. Sunt investiții la nivel de Constanța și toată România, cu o sală de sport, teren de fotbal, bani mulți investiți
 
Nu! Dumnezeu ne-a dat teren de sport, apă avem marea, avem Dunărea, avem Deltă avem canalul toate ce trebuie să ai e bunăvoință și să ieși să te miști! 
  
Este interzis aici să fumezi, să bei să mănânci semințe, doar să stai aici să faci mișcare. 
 
 
Echipamentele sunt puse la dispoziție în mod gratuit pentru oricine vrea să facă sport pe apă.Pentru oricine vrea să vină, plaja este în capătul străzii Rotterdam din Faleză Nord.

Totodată, pe plajă este echipament special pentru persoane cu dizabilități.
Citește și:

Asociația fondată de Gheorghe Oancea asigură serviciile de salvamar și prim ajutor pe plajele din Constanța și Mamaia și în sezonul estival 2023 (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii