Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța Femeile social-democrate din Constanţa aduc un strop de bucurie pentru vârstnici (FOTO+VIDEO)

ro

18 Dec, 2023 09:48 1139 Marime text
” Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor merge cu daruri pentru persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Constanta, Poarta Albă și Negru Vodă din județul Constanța”, a transmis organizația OFSD Constanța. 

„Anul acesta Campania noastră tradițională de întrajutorare se desfășoară sub egida “ Din suflet pentru români”, mai punctează sursa citată. 


Luni, 18 decembrie 2023, un număr de aproximativ 550 de bătrâni vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Crăciun: 

- Carne de porc, animale crescute in gospodariile din localitatile judetului Constanta. 
- Cozonac, portocale, suc, dulciuri, precum si articole pentru sezonul rece : ciorapi si caciuli.  

Evenimentul va avea loc după următorul program: 

- Ora 10.00   – Căminul pentru persoane vârstnice Constanța
- Ora 11.30 - Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă
- Ora 13.00 - Centrul de Îngrijire și Asistență “Sf. Andrei , Centrul de Îngrijire și Asistență “Armonia”și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități ( CAbR) “Sf. Luca”din orașul Negru Vodă.

Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarnă. 
 



Citește și:

Mariana Gâju, prim-vicepreședinte ACoR la întâlnirea Comitetului de politici al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa (CEMR Policy Committee) (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 18 Dec, 2023 14:04 TOATE FEMEILE SUNT ANGAJATE ALE PRIMARIEI CUMPANA