Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu“ Medgidia Elev înjunghiat de un coleg, în timpul unei altercaţii

ro

12 May, 2015 00:00 1650 Marime text
Poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi, ieri, de conducerea Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu“ cu privire la faptul că un elev de 16 ani, fiind în pauză, în afara unității de învățământ, într-o zonă din apropriere, a fost agresat de către un alt elev, tot de 16 ani.
 
Cei doi elevi, care se cunoşteau, s-au luat la ceartă din cauză că nu s-au înţeles asupra preţului de tranzacţionare al unui ceas de mână. Cearta a degenerat în bătaie, iar unul dintre ei a scos un briceag cu care l-a rănit între coaste pe celălalt.
 
Primul minor a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Medgidia pentru acordarea de îngrijiri medicale. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de Poliţie, identificându-l pe cel de-al doilea elev. Acesta este cercetat acum în stare de libertate şi va răspunde penal, pentru vătămare corporală sau chiar tentativă de omor, în funcţie de încadrarea juridică pe care o vor da anchetatorii faptei, chiar dacă este minor.
 
În plus, el ar putea fi exmatriculat, dacă asta va decide Consiliul Profesoral, şi chiar internat într-un centru de reeducare sau detenţie pentru minori, dacă judecătorii vor decide acest lucru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii