Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul, judecat de Tribunalul Constanţa Georgiana Ghegeliu mai cere o jumătate de milion de euro de la CNADNR

ro

10 Jul, 2014 00:00 2637 Marime text
Georgiana Elena Ghegeliu, din Constanţa, tânăra care a câştigat un milion de euro de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), nu se opreşte aici.

Ea mai solicită companiei aproape o jumătate de milion de euro, daune materiale. Cererea Georgianei Elena Ghegeliu a ajuns, zilele trecute, pe rolul Tribunalului Constanţa. Conform portalului instanţelor de judecată, în cauză, Ghegeliu are calitatea de reclamant, iar CNADNR Constanţa este pârât. Până la acest moment, nu a fost stabilit primul termen de judecată.

Pe data de 11 iunie, Adina Nicolae, Lavinia Dascălu şi Simona Cristescu, judecătoare ale Curţii Supreme de Justiţie a României, au decis ca CNADNR să-i achite tinerei din Constanţa suma de un milion de euro. Georgiana Elena Ghegeliu şi-a pierdut mâna dreaptă într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc în anul 2006, iar vinovat de producerea acestuia este, conform magistraţilor, administratorul drumului, respectiv Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii