Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant de hărțuire sexuală la Pitești! Bărbatul, prezentat în fața instanței

ro

31 Jul, 2023 11:26 846 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Pe data de 27 iulie 2023, un bărbat de 47 de ani a hărțuit sexual o minoră de 16 ani și a fost aproape să o agreseze și pe prietena ei, tot o minoră.
 
În seara zilei de 30 iulie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, și au identificat și depistat un bărbat de 47 de ani, recidivist, bănuit de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.
 
Bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști în zona unui parc din municipiul Pitești, unde, din cercetări, s-a stabilit că în cursul zilei de 27 iulie 2023, ar fi atins, în zone intime, o minoră de 16 ani, și ar fi încercat să facă același lucru cu o altă minoră, care o însoțea.
 
După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 31 iulie 2023, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale, a mai adăugat sursa citată.

Citește și:

O minoră de 14 ani, lăsată însărcinată de un bărbat din Galați!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii