Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bulgari, condamnaţi definitiv la Constanţa

ro

08 Oct, 2015 00:00 1499 Marime text


Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov, doi cetăţeni bulgari suspectaţi că montau dispozitive de clonare a cardurilor la bancomate din Constanţa, au fost condamnaţi definitiv. Ieri, Curtea de Apel Constanţa le-a aplicat celor doi câte patru ani, zece luni şi 20 de zile de închisoare. Decizia este definitivă.
 
Cei doi bulgari au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov sunt suspectaţi că, în perioada iulie 2014 - februarie 2015, au montat la mai multe bancomate din Constanţa şi din Eforie Nord dispozitive destinate copierii datelor inscripţionate pe banda magnetică a cardurilor bancare, date care, ulterior, au fost predate altor cetăţeni bulgari pentru clonarea cardurilor şi folosirea acestora la retragerea sumelor din conturi. În acest sens ar fi fost folosite ATM-uri din Indonezia, Malaezia şi Republica Dominicană. În cauză, DIICOT a calculat un prejudiciu de 1.000.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii