Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați decedați într-un grav accident rutier în județul Cluj

ro

29 Aug, 2023 08:58 845 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1C Cluj-Napoca - Dej, în zona localității Jucu, județul Cluj, o autoutilitară a acroșat doi pietoni care se aflau angajați în  traversarea părții carosabile. În urma impactului, unul dintre pietoni a decedat, celălalt a suferit răni grave.
 
Traficul rutier este oprit pe o bandă a sensului către Dej, circulându-se alternativ, prin dirijare. Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Potrivit ISu Cluj, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, a intervenit la un grav accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Jucu Herghelie.

La fața locului s-au găsit doi bărbați cu traumatisme foarte grave, iar pentru unul dintre aceștia se aplică manevre de resuscitare. 

„Echipajul SMURD a găsit la fața locului doi bărbați dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului“ - au mai precizat reprezentanții ISu Cluj. 


Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTAutocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii