Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doctorita Emilia Borzea va afla daca va fi arestata

ro

19 Mar, 2010 01:45 8133 Marime text

cap_4.jpgMedicul ginecolog din Mangalia acuzat că a provocat ilegal un avort, fătul având circa 17 săptămâni, va afla astăzi, sau cel mai târziu mâine, dacă va fi cercetat în stare de arest sau de libertate. Ieri, poliţiştii din Mangalia au înaintat dosarul penal al doctorului Emilia Borzea către Parchetul Tribunalului Constanţa, acesta urmând să ia decizia cercetării în libertate sau arest.

Deocamdată, poliţiştii din Mangalia trebuie să îşi completeze dosarul penal deschis medicului cu rezultatele analizelor probelor biologice prelevate chiar în noaptea de 8 martie, când Melec Curtmula (41 de ani) a decedat pe masa de operaţie al Emiliei Borzea, în timp ce i se provoca un avort. Poliţiştii, potrivit procedurilor legale, au recoltat probe de sânge doctorului, urmând să îi stabilească alcoolemia, însă aceştia au fost determinaţi să recurgă la acest gest şi pentru că, spun aceştia, ar avea date conform cărora medicul a participat anterior operaţiei, la o petrecere de 8 Martie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu 05 May, 2010 14:13 Iar tu Pamelo ar trebuii sa te inchida definitiv intr-un spital de psihiatrie....si sa semneze barbatul tau pentru asta. Ca dupa cum ai scris...esti cam dereglata!
  • pamela 01 May, 2010 14:54 cred ca ar trebui sa le puna pe aceste doamne care vor sa sa faca intrerupere de sarcina sa semneze ca sint constiente de riscul interventiei si ca-si asuma raspunderea...un lucru mi se pare ciudat ca nu era nimemi cu biata femeie .. poate ca ar trebui si un psihiatru sa le vorbeasca acestor femei ce anume le determina sa-si omoare copii..
  • Eu 01 Apr, 2010 09:01 "Orice om de rand"....ce te face sa te crezi mai presus decat altii doamna?!Cine iti da acest drept?!Dumnezeu din cate stiu eu,ca il pomenesti bag seama,ar fi zis ca toti suntem egali in fata lui."Clasele primare"...iti dau dreptul sa iti bati joc de altii,doar ca ai depasit putin stadiul studiilor primare.Degeaba,ai facultate daca nu ai destula minte imi spunea parintele.Si se pare ca avea dreptate!Dar dumneata de ce ai habar?!Si cu ce drept iti exprimi parerile?!Cu aceleasi drept ne exprimam si noi parerile.Daca nu iti plac, si nu sunt pe masura dumneavoastra,doamna culta, nu la mai cititi!Asa cum dumneavoastra aveti dreptul sa o aparati ca un "avocat"(f slab) pe doamna doctor,acelasi drept il avem si noi de a combate.Si noi asteptam ca cei in masura sa-si faca datoria(speram ca de date asta neinfluentati de bani,cum s-a mai intamplat), si daca "dumneavoastra" va vedeti in masura de a comenta, la fel o vom face si noi, chiar daca va convine sa nu!
  • Eu 01 Apr, 2010 08:42 "Nela" esti o frustrata care isi baga comentariile pe net sub diverse nume, acum "anda". Da...alcoolemia doamnei doctor a fost inregistrata la dosar cu 0....esti fericita. Dar daca ai bani poti sa o inregistrezi si cu -3.5...care e problema?! Cat despre Dumnezeu,...acelasi lucru ti-l dorim si tie...sa iti dea pe masura vorbelor tale!
  • anda 31 Mar, 2010 20:27 De 20 de ani ati prins viata...toti se pricep la toate, indiferent cite clase primare au! Stau si ma intreb cum poate cineva care habar n-are de nimic sa judece o intimplare atit de nefericita si care nu poate fi apreciata de orice om de rind! Eu zic sa asteptam ca cei in masura si cei care au competenta pt. un astfel de caz sa hotareasca daca exista vinovatie. Pina una alta am observat ca alcoolemia d-nei dr. a fost 0, desi f. multi, fara rusine, din apelativul "betiva" nu au scos-o.Adevarul este ca nici cei in masura sa anunte asta, nu au facut-o, asa cum ar fi fost corect. Sper din suflet ca examenul asteptat, de la institutia indreptatita sa dea virsta sarcinii in cel mai corect mod, sa arate ce fel de doctor a fost, este si va fi dr. Borzea! Despre comentariile"josnice " si murdare ale unora,nu mai am de gind sa scriu, fiecare sa primeasca de sus ceea ce merita.
  • Eu 31 Mar, 2010 09:12 Aceeasi mentalitate a romanului: Mortul e de vina!Fara sa ne gandim ca acest mort candva poate va fi: copilul nostru,mama ,prietena,ruda.A vrut sa faca bine...dar constienta la riscuriile la care isi expunea pacienta.Doctora sunt sigura ca era mult mai constienta decat pacienta,ca doar asta a studiat nu?!Tot binele din lume pe care poate l-a facut doctora,crezi ca poate acoperii greseala pe care a facut-o de data asta?!Crezi ca copilul ramas orfan se va simtii acum mai bine stiind ca a facut bine in cazul unor femei, dar a dus la moartea mamei lui!Opritiva sa accuzati de fiecare data mortul fara sa il cunoasteti, si fara sa cunoasteti cauzele...ca Dumnezeu e sus!
  • Cristina 31 Mar, 2010 08:57 Iar tu innainte sa aperi un om...mai gandestete si la durerea care a provocat-o. Si innainte sa condamni un om mort, ca asa suntem obijnuiti noi sa facem, fara sa il cunoastem si fara sa cunoastem motivele. Chiar si o data gresit...durerea provocata de o astfel de greseala e insuportabila, nu as vrea sa cunosti vreodata o astfel de durere. Si sa ne oprim ca de fiecare data sa zicem ca mortul e de vina....ca viata e ca o roata care se invarte si acel mort o sa fie odata:copilul, mama, ruda, prietena
  • Liliana 30 Mar, 2010 15:40 De acord cu tine draga Cristina mai sunt si accidente de genul asta,dar nu cred ca astepti sa faci 17 saptamani.La varsta pacientei cred ca stia mai din timp ce are de facut.Sa nu uitam totusi viata noastra e in pericol,asa ca trebuie sa avem grija de ea .Eu nu cred ca aceasta doctora a facut numai rau in acest spital hai sa nu condamnam un om doar pentru faptul ca a vrut sa faca un bine.Inainte sa dai cu piatra mai gandestete.....
  • Cristina 29 Mar, 2010 14:20 Vai doamna doctor....mult noroc sa treceti peste acest necaz. Mare necaz pentru dumneavoastra! A doua zi dupa "incident" aveati cabinetul deschis...ca doar mercedesul nu se intretine usor. Iar tu Liliana..mult noroc cu metodele de contraceptie...ca prezervativul se mai rupe accidental...si anticoceptionalele nu sunt garantate 100%. Si, se pare la cat ai citit...nu stii ca poti sa ai si ciclu peste sarcina...si sa nu iti dai seama decat tarziu ca esti gravida. Ia sa vedem atunci cum rezolvi tu cazul! Te duci la medic...si ea te baga direct la chiuretaj...si ups...ai ramas pe masa. Medicul isi continua viata...ia gandestete tu acum ce va fi cu copilul tau.Iti poti imagina?! Cred ca nu.
  • alina din mangalia 27 Mar, 2010 23:04 doctoritza este o nenorocita! am fost pacienta la ea si se vedea ca nu stie sasi faca treaba... aveam o candida care numi trecea si in loc sami faca niste analize sa vada la ce este rezistenta ciuperca ma tot imbuiba cu tratamente...la controlul ginecologic nici nu prea stia sa manuiasca specul ....si acum ca am auzit ca a omorat si o pacienta...puscarie!!!!!!!!!daca era un doctor buna refuza sa faca avort la o sarcina asea de inaintata!!
  • Liliana 27 Mar, 2010 13:45 In ziua de astazi daca mai ajungi la intrerupere de sarcina inseamna ca esti inconstienta pentru sanatatea ta, cu atatea metode contraceptive la indemana oricui.Dar bineinteles este foarte usor sa condamni un om pentru fapta lui.Sa nu uitam pacatul este mare,de ce a trebuit sa astepte 17 saptamani ptr a face o crima ea in primul rand ca mama apoi sa condamni medicul?Din punctul meu de vedere PRIMA VINOVATA ESTE MAMA apoi medicul care a incercat sa_i faca un bine dar ce pacat a ramas un suflet de copil fara alinare.Condoleante familiei iar pentru doamna doctor multa putere si sanatate sa treaca cu bine peste acest mare necaz.
  • Mara 24 Mar, 2010 10:40 siasicuta, fa tu o duzina...ca cum se zice...mama prostiilor e tot timpul gravida. Dar se pare ca in cazul tau ne-a ferit dumnezeu...ne-a scapat de alti prosti pe lume.Iti dai cu parerea ca babele din sat...fara sa ai habar
  • siasicuta 23 Mar, 2010 13:43 Ia vedetiva de treaba! Cine scrie prostii sa stea acasa!Cine a trimis-o sa faca chirotaj acea persoana este foarte vinovata nu d-na Doctor!Toti dati vina pe medici!Faceti analize la timp nu mai faceti intrerupere de sarcina! Daca nu stiti multi vor copii!Intradevar este foarte greu sa cresti un copil, dar nu avea 5 acasa sa nu mai faca unul!!!
  • anonim 19 Mar, 2010 19:52 la inchisoare cu ea nenorocita ...o lasati in libertate sa mai omoare si altele
  • georgiana 19 Mar, 2010 08:26 Nu o mai lasati libera pe aceasta criminala...nu merita...a facut destul rau...nu se poate numi doctor ginecolog...e un "macelar"