Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deținut condamnat pentru omor, în stare gravă după ce a încercat să se sinucidă

ro

25 Apr, 2022 16:50 1607 Marime text
Închisoare. Foto: PixabayUn deţinut de la Penitenciarul Vaslui a ajuns, luni, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă. 

Din primele informații bărbatul ar fi încercat să se sinucidă în baia celulei sale, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui citați de Agerpres.ro

"SAJ Vaslui a fost solicitat să intervină la penitenciarul Vaslui pentru un deţinut care s-a spânzurat în baia celulei sale. A fost trimisă o ambulanţă C2 cu medic. Resuscitarea fusese deja iniţiată de asistentul medical de la penitenciar. S-au efectuat manevre de resuscitare avansată peste 30 de minute şi s-a reuşit restabilirea activităţii cardiace. Bărbatul a fost transportat în stare critică, intubat şi ventilat mecanic la Unitatea de Primiri Urgenţe Vaslui", a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.


Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma, a declarat, pentru AGERPRES, că ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Deţinutul în vârstă de 52 de ani ispăşea în Penitenciarul Vaslui o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de omor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii