Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Debut în procesul lui Georgic Apostoleanu Tatăl Innei nu mai are voie să conducă pe drumurile publice

ro

16 Feb, 2012 00:00 2393 Marime text
cap_4.jpg În proces, Apostoleanu are calitatea procesuală de inculpat, în timp ce Laura Vasile, Paris Preoteasa, Claudiu Preoteasa şi Paul Preoteasa sunt părţi vătămate

Magistraţii Judecătoriei Mangalia i-au respins cererea lui Georgic Apostoleanu, tatăl cântăreţe „Inna", prin intermediul căreia dorea prelungirea dreptului de a conduce automobile pe drumurile publice. Decizia instanţei nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, odată cu fondul, dar nu înainte de audierea tuturor martorilor propuşi atât prin rechizitoriu, cât şi în apărare ori de administrarea tuturor celorlalte probe în cauză.

Pe data de 14 februarie, magistraţii Judecătoriei Mangalia au deschis dosarul cu numărul unic 296/254/2012, înregistrat pe data de 1 februarie, cu obiect „ucidere din culpă", cauză penală în care Georgic Apostoleanu, de 54 de ani, din Neptun, Mangalia, tatăl celebrei cântăreţe Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută şi sub apelativul „Inna", este inculpat. Acesta a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. La finele şedinţei, instanţa a decis să respingă cererea inculpatului prin care solicita prelungirea dreptului de a conduce un automobil pe drumurile publice.

 Inna-curba23august.jpg

Drept urmare, Georgic Apostoleanu nu mai are voie să şofeze, însă este de menţionat că decizia instanţei nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, odată cu fondul. Mai exact, tatăl Innei poate ataca această decizie a Judecătoriei Mangalia la finele procesului, după ce au fost audiaţi toţi martorii propuşi atât prin rechizitoriu cât şi în apărare, au fost administrate toate probele în cauză, dar şi după ce părţile şi-au susţinut pledoariile finale. Georgic Apostoleanu a fost trimis în judecată pe data de 1 februarie. În proces, Apostoleanu are calitatea procesuală de inculpat, în timp ce Laura Vasile, Paris Preoteasa, Claudiu Preoteasa şi Paul Preoteasa sunt părţi vătămate. Următorul termen a fost fixat de instanţă pentru data de 13 martie. Accidentul care ar fi fost provocat de tatăl Innei a avut loc pe data de 13 august 2009, când Apostoleanu se afla se afla la volanul unei Dacia, model 1310, pe care o conducea pe drumul naţional 39, dinspre Constanţa către Mangalia. Ajuns la ieşire din localitatea 23 August, Apostoleanu nu ar fi observat un moped pe care se afla Traian Preoteasa. După accident, mopedistul a fost dus la spital, însă medicii nu au reuşit să-l salveze pe bărbat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii