Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se mai fură Cu sacii de îngrăşăminte prin gardul Portului Constanţa

ro

10 Apr, 2013 00:00 1862 Marime text
Cinci persoane au fost surprinse de un echipaj de jandarmerie în timp ce încărcau într-o autoutilitară cu numere de Bulgaria mai mulţi saci cu uree.

În data de 8 aprilie a.c., la ora 17.30, jandarmii aflaţi în patrulare în apropierea Porţii de acces nr. 6 din Portul Constanţa, strada Arcaşului, au observat cinci persoane care scoteau din incinta Portului, printr-o spărtură a gardului, mai mulţi saci, pe care ulterior îi încărcau într-o autoutilitară.
La faţa locului, jandarmii au găsit 15 saci de culoare albă, cu greutatea de 45-50 kg/sac, care conţineau îngrăşământ chimic (uree), în total aproximativ 700 de kilograme.

Persoanele în cauză, Cristian., de 27 de ani, Gheorghe L., de 47 de ani, Dorel P., de 33 de ani, Selciuc V, de 28 de ani, şi Irinel M., de 27 de ani, din Constanţa, au declarat că au sustras şi că doreau să folosească ureea acasă, în grădină, ca îngrăşământ.
Pe numele celor trei au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptelor de furt, aceştia fiind predaţi Poliţiei Transporturi Maritime pentru continuarea cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii