Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:49 29 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată noul model de geamandură care a stârnit revolta salvamarilor de la malul mării. Este incredibil ce formă are! (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENT)

ro

12 Jun, 2022 19:29 3728 Marime text
Salvamar, imagine cu rol ilustrativ, foto: ZIUA de Constanța Revoltă în rândul mai multor salvamarilor de la malul mării. 
Geamandură în formă de cruce
Motivul? Geamandurile în formă de cruce. Aceștia refuză să le monteze pe apă. Dar ..orice faptă ar putea atrage după ea și o sancțiune. Ce se va întâmpla și dacă salvamarii vor fi perseverenți în decizia lor, rămâne de văzut. 

Geamandura are forma unei cruci roșii, dedesubtul căreia este amintit că 30 de oameni au murit.

Potrivit unor surse, geamandurile sunt oferite salvamarilor direct de Fundația SMURD. 


Așa cum se poate observa în contractul de sponsorizare, acesta s-a realizat prin Fundaţia pentru SMURD, cu sediul în str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 50, Târgu-Mureş, jud. Mureş, reprezentată prin dl. dr. Raed ARAFAT în calitate de Președinte al Consiliului Director, denumit în continuare SPONSOR. 

Bunurile pentru activități specifice de prevenire a înecului pe litoralul Mării Negre au fost achiziţionate cu valoarea totală de achiziţie de 2,499.3675 lei cu TVA. 


Obiectul contractului 

OBIECTUL CONTRACTULUI 1.1 Obiectul prezentului Contract îl constituie transferarea cu titlu gratuit, de la SPONSOR către BENEFICIAR, a bunurilor pentru activități specifice de prevenire a înecului pe litoralul Mării Negre în sezonul estival, cu titlu de sponsorizare după cum urmează:


 ​

În secțiunea Documente a materialului puteți consulta constractul de sponsorizare pentru Geamanduri. 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii