Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă oribilă în Constanţa. Autorul faptei a dispărut (galerie foto)

ro

01 Nov, 2014 00:00 4425 Marime text
Ananie Iustian Mihali, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat în gât într-un apartament aflat în apropiere de Maritimo, în zona imobilelor de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Autorul crimei, a cărui identitate este necunoscută, a dispărut şi este căutat de autorităţi.

Bărbatul locuia la etajul cinci al unui imobil din zona bulevardului Aurel Vlaicu şi ar fi fost ucis din gelozie. Din câte se pare, atât victima, cât şi agresorul, ar fi homosexuali. Victima s-a târât trei etaje pe scări după ce a fost înjunghiată. De altfel, pe casa scării au rămas mai multe urme de sânge ce aparţin persoanei decedate.
Oribila crimă a avut loc joi seară, la ora 23.00. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz.

 Ananie, creditor într-un dosar de executare silită


Iustian Mihali Ananie apare într-un dosar înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, în data de 7 iulie a acestui an. Potrivit datelor instanței, obiectul dosarului îl reprezintă „încuviințare executare silită“, iar în dosar, Iustian Mihali Ananie are rol de creditor, iar Bej Vasile Dumitru Gabriel este petent.

În decizia instanței, publicată la data de 11 iulie, se arată că cererea formulată de Iustian Mihali Ananie a fost admisă. Astfel, a fost încuviințată executarea silită „privind pe creditorul Ananie Iustian Mihali și debitorul Frănculescu Georgeta“.
 
Menționăm că, la ora închiderii ediției, autorul faptei nu fusese găsit de autorități.
Blocul în care a fost găsit trupul neînsuflețil al lui Ananie Iustian Mihali este situat pe bulevardul Aurel Vlaicu,  nr. 256. Aceasta este o construcție nouă,  efectuată de firma Marco Chim SRL, din municipiul Constanța. 

Societatea Marco Chim SRL este o societate înființată în anul 1992. Asociat unic şi administrator al societăţii este Marius Stamate, născut în anul 1970, în municipiul Constanţa. În prezent, potrivit RECOM Online, activitatea principală a societății este „Comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“. Prin firmă se fac, de asemenea, construcţii civile, comercializare de materiale de construcţii, vânzare de apartamente şi închiriere de apartamente în regim hotelier.

Marius Stamate mai este asociat în Vicomaris 98 SRL, Green Heat SRL și Micos Intermed SRL, radiate, Marco Management SRL, Marcostar Construct Stil SA, Melbo Com SRL, Sea & Sun Business SRL, toate cu sediul în Constanța și în funcțiune, și în Pegas Tour SRL, aflată în lichidare.

De asemenea, Marius Stamate apare ca administrator al societăților Vincomaris 98 SRL, Melbo Com SRL, Marcostar Construct Stil SA, Marco Management SRL și Green Heat SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii