Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă înfiorătoare la Timișoara! Un bărbat și-a lovit fosta soție cu un sucitor după care i-a dat foc

ro

02 Oct, 2023 14:47 910 Marime text
Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș din data de 29.09.2023 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul T.I. pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, prev. și ped. de art. 188 al. 1, art. 189 al. 1, lit. h) C.p. (omorul săvârșit prin cruzimi).

Potrivit procurorilor, s-a reținut suspiciunea că în seara de 24.09.2023, în timp ce se aflau la locuința din mun. Timișoara, pe fondul unui conflict verbal și al consumului de alcool, numitul T.I. a lovit-o cu un sucitor pe persoana vătămată A.F. (fosta soție cu care locuia în același imobil), iar apoi a turnat combustibil pe aceasta și i-a dat foc, cu o brichetă, după care nu a anunțat incidentul pentru acordarea ajutorului medical victimei, aceasta decedând în dormitorul imobilului, în data de 25.09.2023, ca urmare a leziunilor traumatice provocate prin arsura termică cu flacără.

„La data de 29.09.2023 numitul T.I. a fost reținut pentru 24 ore, inculpatul fiind prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a admis propunerea parchetului, dispunând arestarea preventivă a inculpatului T.I. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.09.2023.
Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, luarea unei măsuri preventive nu pot să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție, inculpatul fiind nevinovat până la pronunțarea unei hotărâri definitive de condamnare“ - au mai precizat procurorii

Citește și: 

Crimă într-un hotel din Mangalia!„Loredana a început să aibă coșmaruri și se roagă să fie iertată!“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii