Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă în județul Iași! Principalul suspect, internat la Institutul de Psihiatrie Socola

ro

12 Dec, 2023 14:25 1101 Marime text
Prin ordonanţa din data de 07.12.2023  s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul D.A.M. zis A  pentru săvârşirea   infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. şi ped. de art. 195 Cod penal, constând în aceea că, la data de 03.12.2023, în jurul orei 19.00, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla la locuinţa martorului C. G. din sat Boureni, com. Balş, jud.Iaşi, i-a aplicat victimei Ţ-L D o lovitură cu pumnul în zona feţei, proiectând-o cu extremitatea cefalică pe un plan dur reprezentat de o dală cu formă neregulată din beton, apoi i-a mai aplicat o lovitură în timp ce era căzută la pământ, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia la data de 06.12.2023 .

Potrivit procurorilor, la data de 08 decembrie, suspectul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi, în vederea expertizării pentru stabilirea discernământului.

 După efectuarea expertizei, procurorul de caz va dispune cu privire la actele ce urmează a fi efectuate în cauză.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - au mai precizta reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 Citește și: 

70 de ani de închisoareCrimă la Cogealac! Primele pedepse contestate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii