Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil fugit din centru de plasament, depistat conducând un autoturism în trafic! Minorul, observat de un polițist în timpul liber

ro

23 Mar, 2023 15:13 1072 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaNoaptea trecută, în jurul orei 22:20, pe Șoseaua Buzăului din municipiu, Marius, polițist în cadrul Poliției Municipiului Brăila - Biroul Ordine Publică, a observat un copil la volanul unui autoturism, motiv pentru care a circulat în spatele acestuia, timp în care și-a anunțat colegii aflați în serviciu pentru a interveni cât mai repede.

Sursa foto: IPJ BrăilaÎn acest timp, copilul și-a continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști pe Calea Călărașilor la intersecție cu Bulevardul Dorobanților. Aceștia au stabilit că este vorba de un minor, în vârstă de 13 ani, ce fugise dintr-un centru de plasament.

„Surpriza colegilor a fost și mai mare atunci când au stabilit faptul că baiatul, dornic de o plimbare, a căutat și a găsit un autoturism cu portierele deschise, iar cu iscusință a reușit să o pornească fără a avea cheie. 
Ce a urmat, a fost o plimbare de scurtă durată, care, datorită atenției manifestată de colegul nostru, s-a sfârșit înainte producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie.
Pe această cale dar și în contextul Zilei Poliției Române ce urmează, îi mulțumim colegului nostru pentru spiritul civic de care a dat dovadă!
Suntem mereu în slujba cetățenilor și avem nevoie de astfel de exemple atât în rândul polițiștilor cât și în comunitate!“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Brăila. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii