Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă SEAS Încă cinci săptămâni de teatru în aer liber!

ro

26 Jul, 2022 15:38 1834 Marime text

Continuă SEAS „stagiunea estivală a artelor spectacolului”  -  eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța, finanțat de Consiliul Județean Constanța și având ca partener principal Primăria Municipiului Constanța.

Ne aflăm în cea de a treia săptămână din cele opt ale Stagiunii Estivale, acest lucru însemnând patru spectacole excelente, vizionate de un număr mare de spectatori.



Spre exemplu, Spectacolul Teatrului de Stat Constanța „Goi pușcă” de Simon Beaufoy, a adunat peste 400 de spectatori la Teatrul de vară Soveja, iar atmosfera a fost incendiară şi aplauzele, furtunoase. Cei care nu au reuşit să ajungă săptămâna trecută mai au o şansă să vadă reprezentația de marți, 9 august.

Duminică seară, din cauza ploii, spectacolul Teatrului Globe București, „Spune-mi ce-ai făcut cu banii” a fost suspendat. Această minunată comedie în regia Ancăi Sigartău a fost reprogramată miercuri, 10 august, la aceeași ora (21:00), în același loc (Parcul Arheologic).
Toate biletele deja achiziționate își păstrează valabilitatea.

Săptămâna ce urmează aduce și ea noi spectacole de excepție, cum ar fi:

Joi 28 iulie, ora 21:00, când este programată la Teatrul de Vară Soveja, una dintre comediile de succes ale trupei constănţene, „Cea mai frumoasă soție”de Eugene Labiche, regia MC Ranin.

Vineri, 29 iulie, tot de la ora 21:00 – un concert de jazz excepţional al unei trupe condusă de muzicianul Sorin Zlat, ale cărui concerte şi turnee internaţionale conturează deja o valoroasă și impresionantă carieră artistică. Sorin Zlat Band vine pe scena din Parcul Arheologic cu Groove Garden, un proiect de jazz-funk ce reunește muzicieni experimentați și cunoscuți pe scena jazz-ului românesc și internațional.



Sâmbătă, 30 iulie, ora 21:00 – una dintre cele mai reputate trupe de teatru din ţară, cea a directorului de scenă Victor Ioan Frunză, vine la Teatrul de vară Soveja cu spectacolul „Școala nevestelor” de J.B.P. Moliere. Cei care au mai văzut spectacole ale acestei trupe, actualmente aflate sub egida Centrului Cultural „Lumina” din București, ştiu că la comediile clasice montate de V. I. Frunză se râde mult, iar intenţiile autorilor se dezvăluie, la distanţă de secole, la fel de proaspete ca în momentul primelor reprezentaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii