Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un bărbat a fost amendat și i s-a reținut permisul de conducere, după ce a făcut gesturi obscene trecătorilor din Portul Tomis (VIDEO)

ro

20 Apr, 2022 21:08 2678 Marime text


Miercuri, 20 aprilie, în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla în parcarea Portului turistic Tomis, un bărbat a efectuat gesturi necorespunzătoare și a avut un comportament agresiv în trafic. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, în urma cercetărilor a reieșit faptul că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanța. 

Șoferul a fost sancționat contravențional, pentru conducere agresivă și efectuarea de gesturi obscene, cu amendă în valoare totală de 3.625 de lei, precum și măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. 

Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul condus de bărbat se afla sub sechestru, astfel că acestuia i-a fost reținut și certificatul de înmatriculare.




  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii