Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Șofer fără permis, depistat de mai multe ori în trafic! Suspectul, reținut pentru 24 de ore

ro

27 Jun, 2023 15:02 1021 Marime text
Un bărbat suspectat că s-ar fi urcat de mai multe ori la volan deși nu avea permis de conducere a fost reținut de polițiștii IPJ Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 38 de ani, bănuit de comiterea a 3 infracțiuni de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și 2 infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 05.50, acesta ar fi condus un autoturism, pe aleea Trotuș din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, acesta ar fi condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 23.50, acesta ar fi condus un autoturism, pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de astăzi, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Citește și: 

Șofer fără permis urmărit în trafic de polițiștii rutieri. Suspectul, oprit în apropierea localității Ovidiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii