Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Persoană prinsă în flagrant cu mai multe produse susceptibile a fi contrafăcute

ro

08 Nov, 2023 14:28 784 Marime text
foto: Primăria ConstanțaAstăzi, 08.11.2023, în jurul orei 07:00, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța,  Biroul Monitorizare Zone Publice si Interventie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au observat în zona Autogara Sud din municipiul Constanța, o persoană cu un comportament suspect care a devenit agitată la vederea oamenilor legii. Acesta manipula dintr-un autocar mai multe cutii/pachete/sacoși către autoturismul proprietate personală aflat în apropiere.

Potrivit DGPL Constanța, după interceptarea și legitimarea persoanei, s-a efectuat și controlul bagajului, în urma căruia au fost gasite un număr total de 59 parfumuri ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute și a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală titularilor de marcă, 3 pachete ce conțineau 71 piese metalice de culoare galbenă cu o greutate totală de 261,73 grame și 170 pachete de țigări netimbrate.

„Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentatiei specifice, iar ulterior a fost predată împreună cu bunurile indisponibilizate în vederea confiscării și dispunerii măsurilor legale conform prevederilor Legii Nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au mai precizta reprezentanții DGPL Constanța.

Citește și: 

Poliţist local din Piteşti, în stare foarte gravă, după ce a fost lovit de un tânăr!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii