Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Inconștiență la volan! Șoferi la un pas de comă alcoolică, sau fără a deține permis de conducere depistați în trafic

ro

25 Feb, 2023 16:05 1954 Marime text
Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii IPJ Constanța. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 22, în comuna Histria, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Persoana a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
Potrivit buletinului de analiză toxicologică, bărbatul avea o alcoolemie de 3,36 g/l alcool pur în sânge.
 
La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 226, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. După aproximativ un kilometru, conducătorul auto a oprit vehiculul și a încercat să se sustragă, dar a fost imobilizat de polițiști.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, escortat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Cantonului s-a produs un eveniment rutier, respectiv tamponare.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 18 ani, a condus un autoturism pe strada Cantonului din orașul Năvodari și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 36 de ani, care, la data de 8 septembrie 2022, în jurul orei 20.00, a condus un autoturism pe strada Panait Cerna din municipiul Constanța și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, ulterior părăsind locul faptei.
Din verificările efectuate a rezultat că femeia nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Fragilor din satul Dorobanțu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat o femeie, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul Drugtest, dar și să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.
 
La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Mangalia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe DN 39 având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 81 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 307 fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mugurului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele s-au întocmit dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii