Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Fost ministru al Justiției, urmărit penal pentru vătămare corporală din culpă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

26 Jan, 2023 12:41 1234 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă curtea de Apel Constanța au început urmărirea penală pe numele fostului ministru al Justiției, Monica Macovei, pentru vătămare corporală din culpă, după accidentul rutier ce a avut loc în luna octombrie 2022 în apropiere de Mangalia. 

„La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța se efectuează urmărirea penală față de Monica Luiza Macovei în calitate de suspect pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmare a actului medico-legal emis în cauză, în care s-a constatat că victima a suferit leziuni care necesită 120 de zile de îngrijiri medicale și consecința de punere în primejdie a vieții acestuia“ - a precizat Gill Julien Grigore, procurori în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.  


Reamintim că, fostul ministru al Justiției, Monica Macovei a ajuns în această dimineață la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. 


Conform IPJ Constanța, sâmbătă 8 octombrie, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

 „Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


La câteva ore de la accident, Monica Macovei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care povestește cum s-a petrecut evenimentul rutier.

 „Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui“ - se arată în mesajul transmis de Monica Macovei. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii