Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbatul care a adresat injurii polițiștilor după ce a traversat neregulamentar bulevardul Tomis, reținut. Amendă uriașă și pentru femeia care îl însoțea(VIDEO)

ro

11 Mar, 2023 08:03 2504 Marime text
Scandal pe bulevardul Tomis din ConstanțaBărbatul care a traversat neregulamentar bulevardul Tomis din Constanța chiar în fața mașinii în care se aflau polițiștii de la Acțiuni Speciale și apoi le-a adresat oamenilor legii injurii și amenințări a fost reținut pentru 24 de ore. 

De asemenea, femeia care îl însoțea și care le-a adresat injurii polițiștilor a fost sancționată cu suma de 7000 de lei. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, privind un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, de natură să creeze o stare de temere și tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică, persoanelor vătămate, respectiv 4 polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. 
La data de 10 martie a.c., în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și pus în aplicare de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, bărbatul a fost condus  la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.
La aceeași dată, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Totodată, polițiștii au identificat și sancționat contravențional, în baza Legii 61/199, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, o persoană de sex feminin, de 34 de ani.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii