Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Amenzi pentru cei care călătoresc fără bilet, cu mijlocul de transport în comun

ro

10 Jun, 2022 14:07 4167 Marime text
foto: Primăria Constanța

Joi, 9 iunie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat o acțiune privind menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Constanța, infomează vineri, 10 iunie, Primăria Constanța. 

Astfel, au fost verificate, în scopul asigurării unui climat civilizat mai multe zone de interes public din cartierele Palas, Brătianu, Baba Novac, Compozitorilor, CET, Anda, KM 4-5, Medeea, KM 5, KM 4, Viile Noi, Poarta 6 și Abator.

De asemenea, au fost legitimate 162 de persoane și aplicate 148 de amenzi, în valoare de 46.440 lei.

Conform sursei citate, cele mai multe abateri au vizat aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public sau depozitarea de bunuri pe domeniul public.

Polițiștii locali împreună cu angajați CT BUS au identificat în mijloacele de transport în comun 27 de persoane care nu dețineau un titlu de călătorie valabil.

Totodată, Direcția Generală Poliția Locală atrage atenția că astfel de acțiuni au loc în mod constant, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii