Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conflict mortal între doi ciobani din Sibiu. Unul dintre ei, ucis cu bestialitate de colegul tânăr

ro

21 Aug, 2023 12:55 859 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Un cioban de 41 de ani din comuna Alțâna, județul Sibiu, a fost ucis de un coleg mai tânăr, de 27 de ani, prin multiple lovituri cu bâta la nivelul capului și cu briceagul la gât, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
  • Potrivit purtătorului de cuvânt Ruginosu Mihaela, cazul a ajuns pe masa judecătorului de drepturi și libertăți.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu informează că duminică, pe 20.08.2023 procurorul criminalist al instituției a dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 27 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin.1 Cod penal.
 

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă că la data de în data de 20.08.2023, în jurul orei 12:00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 41 ani, mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi cu un briceag în zona gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul victimei. Incidentul a avut loc la o stână de pe raza comunei Alţâna, jud. Sibiu, unde cei doi bărbaţi erau ciobani“, informează Ruginosu Mihaela, prim procurer adjunct, purtător de cuvânt al Parchetului.

 
În cursul zilei de astăzi, 21 august 2023, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.
 
Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Sibiu - Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citește și:

Caz șocant la Botoșani! O femeie și-a aruncat copii de 2, respectiv 3 ani de la balconul unui hotel. Unul dintre micuți a murit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii