Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Botoșani! O femeie și-a aruncat copii de 2, respectiv 3 ani de la balconul unui hotel. Unul dintre micuți a murit

ro

21 Aug, 2023 08:32 932 Marime text
Foto cu rol ilustrativO femeie este suspectată că și-ar fi aruncat cei doi copii, de 2, respectiv 3 ani de la balconul unul hotel din Botoșani. În urma impactului, micuțul de 2 ani s-a stins la spital. 

După ce și-a aruncat micuții femeia a amenințat că își pune și ea capăt zilelor. 

Un negociator din cadrul Poliției Botoșani a purtat discuții cu femeia și aceasta a fost coborâtă în siguranță. 

Potrivit IPJ Botoșani, la data de 20.08.2023, IPJ Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, și-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, și amenință că se va sinucide.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceştia a decedat. Totodată, mama celor doi ameninţa că se aruncă de la acelaşi nivel, refuzând să coboare. A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului în locul în care se afla aceasta“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Botoșani. 


Femeia a fost coborâtă în siguranță si transportată la spital (sub supravegherea polițiștilor), pentru investigații medicale. 

Ulterior, aceasta a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani. 

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citește și: 

Tragedie în județul Prahova! Doi tineri au ars de vii într-o mașină cuprinsă de flăcări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii