Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferință cu prilejul lansării „Black Sea Air Show“ ediția a-II-a, evenimentul aviatic al anului pe litoral, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu (FOTO)

ro

26 Jun, 2023 13:13 1762 Marime text

UPDATE 6

Corina Martin a discutat inclusiv cu OMD Constanța și Județ Constanța, pentru promovarea evenimentului ca destinație.

UPDATE 5

Comandor Nicolae Crețu – Reprezentant Forțele Aeriene Române ia cuvantul.

“Sperăm să fim acel partener de care aveți nevoie pentru a răspândi în rândul tinerei generații valorile forței aeriene. Pe 20 iulie sărbătorim ziua Forțelor Aeriene. La Baza 57 Mihail Kogălniceanu înregistrăm un schimb cultural și profesional. Aviația vorbește și prin zgomot. Sunetul specific aviatorilor ne îndeamnă publicul către spectacol și la invitația ministerului turismului sperăm să realizam împreună un eveniment aviatic memorabil.”

Vor fi autocare care vor lega Constanța de aeroport, din 20 în 20 de minute.


UPDATE 4

În continuarea evenimentului, a luat cuvântul George Rotaru, Director General al Aeroclubului României


“Vom participa cu acrobații aerieni, parașutiștii care vor sări și cu un drapel foarte mare. Vom avea 15 aeronave, acrobație, fum. O să avem și acrobație statică. Sperăm să facem an de an acest eveniment. Scopul este să promovam aviația. Vom survola litoralul cu Șoimii României pe 4 august să promovăm evenimentul.”


UPDATE 3

Corina Martin ia cuvântul.

“Vă mulțumim pentru că sunteți aici astăzi și pentru atâția ani de promovare a zborului de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Ediția a doua după cea din 2019, v-am spus atunci înainte de eveniment am spus că vor fi în jur de 5.000 de participanți.



Jandarmii au spus că au fost 17.000 de vizitatori. Este un prag care ne onorează și ne obligă să venim în fața turiștilor și a constănțenilor, să le oferim un show de senzație.”


UPDATE 2

Primarul Ancuța Belu ia cuvântul.

“Sunt astăzi prezentă aici pentru a susține acțiunea organizată de Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Susțin continuitatea! Îmi place să aud de acțiunile organizate de aeroport.

Showul este, într-adevăr despre Mihail Kogălniceanu, dar acum ne axăm pe modernizare. Administrația locală a fost și va fi întotdeauna alături de aeroport. Ne bucură că suntem azi aici. Le urez un show realizat cu susținerea tuturor.”


UPDATE 1

Bogdan Artagea a luat cuvântul. 

“Black Sea Airshow a ajuns la ediția a doua. Am avut prezență în 2011 un show aerian, iar anul trecut am avut 17.000 de participanți. Am început promovarea mai devreme să avem turiști și o promovare bună.”



Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în parteneriat cu Aeroclubul României și Mistral Tours & Events organizează luni, 26 iunie 2023, în Salonul Oficial al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, o conferința de presă organizată cu prilejul lansării “Black Sea Air Show”, ediția a -II-a – evenimentul aviatic al anului pe Litoral, ce va avea loc în data de 5 august 2023, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

La conferință participă Bogdan Ionuț Artagea - Director General al A.I.M.K.C., împreună cu George Rotaru – Director General al Aeroclubului României, a  Corina Martin – Reprezentant Mistral Tours & Events și a  Comandor Nicolae Crețu – Reprezentant Forțele Aeriene Române. La evenimente este prezentă și Ancuța Belu,  primarul din Mihail Kogălniceanu. 



În cadrul Conferinței vor fi făcute publice detaliile de organizare ale Black Sea Air Show, ediția a -II-a, inclusiv detalii despre participanții care își vor demonstra măiestria în fața publicului.


Citește și: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. Se deschid zborurile interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023. Iată rutele
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii