Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat la închisoare de Curtea de Apel Constanţa după ce a încercat să mituiască un poliţist

ro

20 Apr, 2017 09:54 5155 Marime text
Magistraţii de la Curtea de Apel Constanța au menținut hotărârea Tribunalului Tulcea prin care numitul Pascale Nicolae Georgian a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Hotărârea este definitivă.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, la data de 31.08.2016, un agent de poliție din cadrul unui Post de Poliţie - IPJ Tulcea a sesizat Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Tulcea despre faptul că Pascale Nicolae Georgian l-a contactat la sediul postului de poliție și i-a solicitat să găsească o soluție favorabilă în cazul celor 3 dosare penale în care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul având numere de înmatriculare provizorii expirate, distrugere și violare de domiciliu, scop în care i-a promis polițistului o sumă de bani neprecizată.

Urmare a denunțului formulat de polițist, ofițerii de poliție judiciară ai S.J.A. Tulcea, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au organizat şi realizat prinderea în flagrant a lui Pascale Nicolae Georgian în timp ce oferea suma de 100 euro polițistului.

Autorul infracțiunii este în situație de recidivă, fiind condamnat anterior pentru tâlhărie la pedeapsa închisorii de 7 ani.    
         
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii